Berat naik mendadak

nak tanya , saya pregnant 21 minggu dan berak naik 3.5kg dalam masa 2minggu semenjak minum susu hi goat dan saya sangat kurang makan . perlu ke tukar susu atau benda ni normal untuk ibu mengandung ? kalau perlu tukar susu , susu apa yang patut saya minum untuk kandungan ?

1 Trả lời

susu biasa fernleaf atau susu ibu mngandung, susu kotak yg kurg gula blh je guna. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma