Normal ke ?

Nak tanya, saya baru tukar ubat. Zincofer pada iberet. Iberet ni saya perasan, bila membuang air kecil dia bertukar warna. Warna kuning terang. Normal ke ? Ke saya tak sesuai dengan ubat ni ?

2 Các câu trả lời

normal. sy ambik iberet najis akan wrna hitam and kencing akan kuning pekat sikit wrna dia. tp tu tanda badan menyerap content ubat tu fully. kena rajin baca kertas dlm kotak ubat tu stiap kali dpt ape2 ubat sbb dia akan tulis effect bila ambik dia kt situ.

Nasib baik jgk sy ada aps ni. Sbb sy amik iberet jgk. Warna kencing wrna kuning pekat sgt igt problem dkt bdan sy. Tq pade yg tnya & jawab🥰