masih ragu2 lgi.

Nak tanya. Saya baru keguguran kandung 9minggu anak pertama. Baru lpas gugur 4 mggu. Tapi sekarang badan saya rasa panas sgt tiap2 mlm macam first saya mengandung hari tu. Masa saya first mgandung pun tak ada alahan cuma tiap2 malam badan rsa pnas mcm nak demam.. Ada tak org lepas gugur mengandung terus. Sebab saya priod pun xdatang lgi lpas gugur hari tu. Sya dah check upt tpi garis yg 2 tu xjelas sgt samar ja.

3 Các câu trả lời

Saya gugur bulan 1..kandungan 3bulan..bulan 2 period mcm biasa. Bulan 3 dah x period.. Simptom2 msa preg 1st dlu sma mcm 2nd ni. So awal2 sy tau lekat.. Chck upt samar. 2ari sblm delay dah terang. Sama mcm sy.. Tiap mlm badan panas dlm.. Nk mnm air badak takut.

5y trước

Amin...

Kemungkinan hormon x stabil tu. Macam sy dgn adik ipar, lepas gugur kami makesure bg period dulu at least sekali untuk tgk balik cycle kami ok ke x before plan nk pregnant balik.

Hormon blm stabil tu sis jd tanda2 kehamilan msh Ada..