hb saya low

Nak tanya saya ada hb low 10 . And ada effect kt baby ke nanti ? Lagi satu sbb saya berat berlebihan , bmi saya tak normal .. takut pula saya .. boleh share pengalaman mengandung and melahirkan dengan hb low and berat berlebihan ..🥲#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

Slalu nya kalau dh sampai 11 pun nurse dh bising dh tu. Dia org akan naikkan dos zincofer xsilap. Slalu mkn sebijik je dia akan suruh mkn 2 biji. Tanya nurse/doktor yg jaga puan masa mengandung, nnt mereka akan bagi nasihat yg sesuai. Bahaya jugak nnt org ckp la sy xtau sgt. Xpernah hb low