Bisul di punggung

Hi nak tanya saya 7 weeks almost 8 weeks pregnant. Lepastu tiba tiba harini kene bisul dekat butt cheek 😩😭. Ada suggestion ubat apa boleh pakai untuk sapu kasi kecut and hilang kan bisul? Bisul tu kecik je. Maaf la tanya soalan mcm ni. #firsttimemom #advicepls

2 Các câu trả lời

saya baru 6 weeks pun keluar bisul kat punggung... seksa nak duduk...

Alamak, hm kalau boleh minta ubat clinic la sis. Selamat sikit

2y trước

Thank youuuuu. Sabar je laa. Time ni la nak muncul bisul ni. Tak penah penah nak muncul selama ni 😩