36w5d usia baby

nak tanya, sapa ada pengalaman scan baby kecik dari usia tuh?, sebab tadi saya scan tapi besar dia 33w4d . doktor tak cakap apa pun, lepas scan terus dia suruh keluar je, tambah doktor laki pula. skrg baru tgok kt buku . jadi tak tenang pula, sbb berat saya tiap minggu naik 1kg tapi baby kenapa mcm kecik. risau . 😌 .

2 Các câu trả lời

yke, tapi kenapa kali ni mcm dia lambat naik ea?, dulu scan time 32w almost 2kg , tuh mcm terkejut.

kalau ade problem doctor akan bgitau. xde bagitau tu normal je.