Bersalin paksa

Nak Tanya ,sakit x salin paksa , cucuk ubat ? Tadi checkup ,gula tinggi Kalau ikutkan doc suruh masuk ward dah xperlu tunggu 3/7 ,sbb gula tinggi sgt , tapi dia xboleh nk bagi Kata putus sbb dua2 nya Ada risiko , bersalin Minggu ni atau Minggu depan rabu , saya dah 37w+ . Tapi macam xsedia lagi ,Minta doc nk masuk ahad ni, tapi saya still kena monitor gula if atas 10 kena terus g hospital ,apa pendapat ibu2?

2 Các câu trả lời

gdm on insulin ke sis? bersalin induce x pernah dgr plak kne cucuk ubat sllu deme masukkn ubat, drip n belon sahaja

bsalin induce xde cucuk. dia ada insert ubt, belon dgn drip.