Ruam di dada

Nak tanya. Ruam macam ni normal ke ? Atau kene refer klinik jugak ? #ingintahu #firstbaby #firstmom

Ruam di dada
2 Các câu trả lời

ruam susu ke tu? mcm baby saya, saya letak lotion snow white. mmg cepat hilang kesan ruam. kalau baby cakar muka dia hingga calar pun saya letak lotion tu terus elok. awak boleh cuba :) tapi kalau nak refer dr dulu pun bagus jugak.

1y trước

Saya tak sure. Bila dia berpeluh dia naik jadi banyak. Okay sis. Terima kasih atas suggestion

da lme ke bru? refer klinik trus la..

1y trước

Okay sis