Pil Perancang 🤔

Nak tanya pil perancang apa yg bagus dan berkesan ye utk di ambk . Dan klu ambk pil ni boleh buat bdn makin berisi ke ? 🥲#pleasehelp

2 Các câu trả lời

kalau kt kk diorg akan suggest kot yg okay, mcm fully bf selalu dpt noriday, bila anak da makan ,oralcon. so far badan saya tak naik pun, mcm kakak saya dia naik. so maksud pil ni ikut badan masing2x juga.