Darah period

Hi nak tanya, pernah tak mommies yang period tapi yang keluar cair warna coklat.. then sikit je.. pastu tk keluar dah? dalam 3 hari je..

8 Các câu trả lời

samala mcm sy...sy sepatutnya period 22/2/23..tapi dia dtg 18/2/23 drh pink and coklat 2hari je..mlm tadi sy Lepas makan tiba² mual..pastu cpt2 pegi toilet muntah hbs...masa muntah Tu perut sy kejang..sblm ni sy demam 3hari..pastu perut sy pulak sakit and kejang dah 1minggu..pegi klinik doktor ckp perut bnyk Angin..

Cm sy ikut kn period sy regular 5 ari.. Tpy bln lepas 2 hari 2 pon sikit je n warna coklat.. Bln ni dah delay period so sy buat UPT alhamdullilah double line muncul.. Ikut kiraan skrg dah 7mnggu 1hari..

samala dgn sya 3 hari ja pastu warna coklat ,sikit tdk bnyk mngkin satu sudu mcm tu la jumlah bnyk dia..sya blum cek upt sb tdk ada simptom preg.

Pernah jd. Trend mcm tu kira period regular sy. Max pun 5 hari. Buat bloodwork, pcos n hormonal imbalance.

Pernah. Hormon tingtong. Cycle tu tak ada subur. Sebab tu darah sikit je

Try check upt.. mungkin implantation spotting

macam kawan saya..tapi kandungan ok..

1y trước

Saya tak check upt lagi..

try cek upt