Menyusu waktu malam

Nak tanya pengalaman mommies, baby 5 bulan tido sepanjang malam, perlu kejut ke tak untuk bagi susu? Kadang2 bila bagi susu tgh malam dia terus terjaga kesian pulak tgk. Struggle nk tido semula. #firstmom

2 Các câu trả lời

bayi di bawah umur 1 tahun susu masih keperluan utama dia.. jd bg je.. klau awak bf.. nt klau x bg awak akan sakit bengkak susu..

2y trước

Sy bg botol. Tulah mmg slalu sy bg bila 4 jam dia xnangis. Tp nnt suami tanya knp sy bg susu sedangkan anak x nangis. Serba salah jadinya. So lepas ni sy bg jelah ye. Kesian kt anak