Set pantang sarjayu

Nak Tanya pada mommies² semua siapa Yang pernah pakai set ni ,okay ke , boleh share tak feedback? Berapa harga #firstmom #firstbaby

Set pantang sarjayu
2 Các câu trả lời

1st pregnancy mmg consistent pakai ni sgt ok sis. Puas hati. Pilis param mmg betul2 berkesan kat saya. 2nd preg mmg nak repeat. Harga kt shopee satu set dlm 40 lebih klu tak silap.

1y trước

wah Alhamdulillah tulah sbb tgk feedback ramai yg cakap okay , boleh lah ni try hehe tq sis🥰

saya beli nona roguy . harga dia sis boleh survey dkt shopee lebih murah banding dkt luar . terlalu banyak beza harganya