Lawatan Kerumah

hi nak tanya , Nurse kk akan melawat ibu & anak kat rumah sampai bila ya ? TQ

4 Các câu trả lời

smpai hari kebelas belas je klau x silap, tp x stiap hari pon die dtg. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

Setiap hari sampai hr ke10 dan selang hari ke15 dan hari ke 20. Sy tgh pntang ni smlm br tanya nurse yg dtg tu

Dah pantang 30 hari. Nurse tak datang pun rumah...

1y trước

Kk call suruh datang pun sebab check kuning baby. Check ibu sekali je di kk. Tak ada dtg rumah.

Sampai hari ke15