33week hidung berdarah tiba2

Nak tanya normal ke tak eh kalau hidung darah tiba2.

4 Các câu trả lời

normal.. tgh alami skrg. dia bkn berdarah yg mengalir cair tu.. hingus cmpur darah kadang tahi hidung kering pn cmpur darah .. tiap kali mandi or cuci hidung mmg akn ada kluar darah cmpur lendir hingus tu.. sy dr anak 1st smpai yg 3rd ni skrg dh trmster ke3.. xperlu risau kalau xrasa sakit apa2.. sbb berkaitan dgn hormon or panas dalam..

normal kut..sy sjak masok 3rd semester mmg rasa ade darah.. bila hembus hidung time mandi, mmg dia kluar hingus ada darah.. xde mngalir kluar.. sbb ada baca jga 3rd trimester akan ada masalah hidung bdarah atas sbb hormon.. tp bole je mention ngn misi

sy dari first trimester sampai second hidung memang hari² berdarah, jumpa nirse dan doc, cakap hidung kerap darah.. nanti depa akan check.. kalau kes macam sy.. badan panas

tak tahulah sis,cube gi klinik