Normal ke scan 6w hanya nampak kantung

Hi, nak tanya normal ke scan 6w hanya nampak kantung, risau pulak rasa

Normal ke scan 6w hanya nampak kantung
30 Các câu trả lời

sy masa scan 6w pn nmpk kantung je.. lepas 3 minggu dktor suruh dtg lg.. Alhamdulillah dah ade janin&heartbeat

2y trước

Alhamdulillah

Saya pun masa scan 6 weeks nmpk kantung ja.. Time scan 9 weeks alhamdulillah nmpk janin n heartbeat dah

masa sy scan 7minggu da nmpak semua dgn jntung skli...mungkin bru lg kot tu.. repeat scan je nnti

2y trước

okayy awak♥️

Sy 6 week nmpk kntung jgk. Nnti next week sis minum air masak bnyk2 msa jumpa doc. Lg jelas nmpk

normal, sy sblom ni pon scan time 6w mmg nampak kantung je, 10w dah nampak janin dan heartbeat

sama mcm sy. sy 5 minggu nmpk katung je. skrg dh 20 minggu lbih. dh start tendang2 dh

Normal .. nanti repeat lagi 2w in shaa allah dah bole nmpak janin & sekali degup jantung :)

2y trước

okay sis heheh

sy 8 mgu pon still x nampak ape. 10 mgu baru nampak janin. jgn risau . psitif je ok mommy

2y trước

okay awakk ♥️

Normal sis.. Macam sy 12w baru nmpk.. InsyaAllah baby xde pape tu.. 😊😊

saya 8w scan pun nampak kantong lagi .. 10w baru nampak jantung bayi ..