Susu bengkak

Nak tanya, normal ke bila susu kita bengkak, walaupun dah pump tp still sakit dan susu keluar skit je sedangkan "tangki" masih penuh? Ke sbb sy pakai manual breastpump? Cmana nk kasi lega? Kalau baby hisap baru lega tp kjp je tangki penuh blk..

2 Các câu trả lời

Anak yg terbaik untk kosong kn breast. Kalau tak pon, sys boleh try tandem guna tgn je. Pump boleh untk kosong kn breast. Maybe pump sys tu tak sesuai kot. Guna tgn la. Tandem.

🐰

4y trước

Biasanya kalau saya,saya bagi bby minum susu belah pydara yg bengkak tu sbb susu bnyk.Nti bengkak susu akan surut.Tak digalakkan guna breast pump utk awal2.Ni nurse yg bgthu.