Assalamualaikum semua.

Nak tanya ni. Saya baru mengalami IUFD, 3.9.2023 lalu. Tapi 16.11.2023 baru2 ni saja ja nak test pregnant sbb ambik antibiotik jangkitan telinga. Tup2 double line, terang pula tu. Last period 16.10.2023. Persoalannya pernah ada kah ibu2 sini yg mengalami. Saya ada rasa x pecaya sikit😅 sebab tahap kesuburan saya mmg x cantik, haid sangat x teratur, gap anak kedua dgn anak pertama pun 4 tahun tanpa ambil apa2 perancang. #Keliru #ingintahu #pleasehelp

Assalamualaikum semua.
1 Trả lời

try buat upt guna brand lain cthnya dip n tell. buat pagi² sejurus bangun tidur,tadah air kencing yg pertengahan. kalau masih double line,in shaa Allah sis pregnant