Request bersalin awal

Hi, nak tanya mommies yang ada disini sekiranya ada yang tahu. Dekat hospital gov, boleh ke kalau kita nak request bersalin masa 38w even belum keluar tanda apa2 lagi? So far, baby dan mommy takde masalah apa2 cumanya rasa dah tak larat sgt dah nak bawak perut ni. Mommies kat sini ada tak tips perlu buat apa selain senaman untuk bersalin awal masa 37w? Btw, sekarang 36w 🤗 Thanks in advance mommies! 🫶🏻#bantujawab #firstmom #newmom #SeriusTanya

1 Trả lời

rasanya kalau takda sakit apa n dr. tak suruh bersalin awal, mmg kena tunggu tanda bersalin dulu.