baby kene sawan

Nak tanya mommies semua kat sini yg ade pengalaman bayi sawan. Apa tanda2 bayi tu kena sawan yer? Anak saya 6 bulan demam panas, subuh tadi seluruh badan die biru, pucat sgt, badan die bekeras & begegar macam kesejukan .Tu je tanda2 saya nampak tadi. Adakah tu sawan? Saye takde pengalaman bayi kene sawan. Tq mommies. @infoibuhamil.official #infoibuhamil2022 #infoibuhamilofficial #infoibuhamil

1 Trả lời

bawa ke kecemasan terus.. catat suhu dia di rmh.. nt jumpa doktor dia akan tny brp suhu.. mandikn dgn air paip biasa / suam.. mula dari kaki dulu.. rajin² jerlum kpla dia dgn air & kain basah..