Gatal payudara

Nak tanya mommies semua ada gatal keliling puting payudara tak ? Saya setiap malam akan sapu palmers skin oil tu dekat perut & payudara. So far alhamdulillah mmg tak gatal & kulit cantik tak naik stretchmark. Tapi perasan 2,3 hari ni gatal betul keliling puting tu cuma saya tak garu pun. Biar je, tahan gatal tu. Ada yg rasa sama mcm saya tak ? Now saya dah 23w(6m)

3 Các câu trả lời

Areola nak membesar lah tuh . Tuh normal , jgn garu kalau gatal . Picit2 manja alas dgn kain .

eei sama lah kita haha 23weeks jugak. mmg gatal sgt area keliling nipple huarghhhhhhh

ada jg .sy igt sbb berpeluh haha.tp garuw manja je .pstu buh lotion