duit raya baby

hi nak tanya, momies semua simpan kat tabunh/bank mana duit raya baby. ada dengar pasal asb, kalau nak menabung duit kat situ ok ke?

6 Các câu trả lời

Diversified simpanan, jgn letak semua dekat asb. Sy suggest letak dekat sspn & menabung emas setiap bulan. Tabung haji pun ok, cukup duit dalam tu dah boleh terus daftar haji.

Duit raya anak sy beli emas public gold.. kalau boleh cari emas 999.. bentuk gold bar/coin/chip. Skg ni tgh war ni, emas makin mahal..

Saya simpan kat ASB & TH. ASB untuk long term investment. TH sebab nak daftar Haji awal

saya simpan dekat TH & GAP public gold untuk anak

boleh je. asb ke TH ke