tidak alami sakit2 dan alahan lagi

nak tanya momies, normal ke masuk trimester 2 , dah tak rasa sakit payudara lg ?. lepastu dah xde rasa sakit2 badan macam trimester 1 . saya jadi overthinking macam2😭#ingintahu #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

Normal je. Sbb saya pon baru masuk t2. Payudara dah tak sakit cume mcm besar sikit. Krem perut kadang je rasa. Mual mmng jarang2 mula daru t1 lg. Kadang2 tu overthinking juga.

trimester kedua ni rasa perut cramp je..selera mkn bertambah ok .. normal..cuma tidur jela .. xberapa lena

Normal rasanya , sy pun trim2 cuma mual2 dgn perut angin jaa kdng2 , beza la dgn trim 1 ..

Sy bru msuk trimister 2, so far mkn dah ok skit tp still mual..

normal