seri

Nak tanya macam mna nak naik kn seri muka mada pregy ni.. Sbb ada yg tegur,mke xada seri???

40 Các câu trả lời

Xpe.. Pedulikan org ckp.. Seri dah d ambik baby.. Just enjoy ur pregnancy journey dear😊

5y trước

Yess dear..tq😘

ini moment tau... xsemua org rase... lepas besalin insyaAllah... beseri laaa smule...

5y trước

alhamdulillah...

Kalau tak bseri mksud dia tu baby gurl.. hehhe tak tau btul ka tidak laa.. 🤭🤭

5y trước

Tak tau kalau btul laa tungu baby kluar baru taw btul or tidak 🤭🤭🤭 sy pun tak pasti fakta ka mitos tu..

Saya masa mengandung bertambah seri 😅 padahal ank lelaki

5y trước

Kemungkinan byk org tua2 ckp seri anak ambil klw baby prmpn, tp tu semua ketentuan Allah

Jgn risau sis muka xda seri .. Tpi nnti bby kluar berseri2

Sama dgn saya.. Org cmtu tampar je mulut dye.. Hahahha

pembawak sis..sy muke naik jerawat..hormon..

5y trước

Fkr bby je skunk...

mmg time prggy mcmtu sis.. bertabah jelaa.. huhuu

5y trước

aah sis , tp tk smua org mcmtu.. ada yg prggy berseri muka ada yg kusam huhuu..

Nanti lepas bersalin naik lah seri tu..

my mom pun sllu ckp mcm tu . huhu