Rambut gugur

Nak tanya macam mana nak bagi rambut tak gugur ... stress rasa sebab rambut bnyak gugur..kalau dekat bantal dengan mozek rumah penuh rambut saya🥺..baby sekarang nak masok 4bulan dan ni anak yg sulung...kadang2 dekat mulut anak pon ada rambut saya 🥺🥺 sape tahu tips nak bagi rambut okey balik tak gugur macam nie... Saya dah potong pendek dah rambut macam lelaki tapi tetap sama jugak

Rambut gugur
1 Trả lời

cuba pakai ni dekat rambut sapu hari2 pagi n mlm tgk ade perubahan ke tidak

7mo trước

minyak ni dkt mna ada jual sis