baby susah menyusu

hi nak tanya, macam mana nak bagi baby menyusu kalau puting tenggelam? sebab sebelah kanan puting tenggelam jadi kerap bagi sebelah kiri. sekarang rasa macam besar sebelah. macam mana nak bagi baby hisap kalau puting tenggelam. dah try pam dulu bagi puting keluar tapi baby takpandai bukak mulut. kadang stress juga kadang kesian baby sebab susah nak menyusu 😢 susu badan ada, jadi sayang nak bagi formula. #firstbaby #firstmom #ingintahu

7 Các câu trả lời

sy anak ke4, baby x pndai myusu bdan, tpaksa bgi susu formula.

8mo trước

Ank sis de tongue tie ke