Susu badan ibu

Nak tanya .. lepas baby lahir, susu ibu terus keluar atau kena tunggu beberapa jam atau kena buat urutan dulu atau macamana ? Sorry saya first time x tau apa² tu yg nak cari tau even sekarang baru 34weeks 6days😅 sy risau nanti tiba² takda susu badan pula nauzubillah.. Any tips utk amalkan sebelum baby lahir supaya susu pekat banyak n lancar keluar nanti ?#ingintahu

1 Trả lời

klau saya mmg keluar , tapi ikut juga, kalau ni try bagi baby hisap. selalu hisap dgn betul mmg keluar