MUAL SEMULA DI TRIMSTER KETIGA

Nak tanya lah ibu2 dalam ni. Siapa pernah Ada pengalaman kena alahan semula pada trimster ke tiga? Saya masa first trimster teruk sgt alahan Sampai warded 2 kali.. masuk second trimster dah elok… tapi hari ni saya muntah2 balik lepas dua tiga hari mual2.

2 Các câu trả lời

sme mcm sye skeg 32w alahan dtg balik tkde selera makan, makan je asyk muntah2 org kata tu normal sbb dah hujung2 kan

2y trước

Ouhhh yeke.. sama lah 32 weeks skrg ni.. rasa Nak nangis.. sbb takut jadi mcm masa time mula2 preggy tu.. mmg lembik.. berat turun .. dehydrate.. risau nya..

Normal kdg mual semula