baby 2 bulan batuk

hi nak tanya lah, anak sy dah batuk berkahak seminggu td pergi klinik buat neb & dapat antibiotik..ada tak ibu ibu yg ada experience bg antibiotik dgn baby 2 bulan lebih? sbb yg sy tahu baby tkde ubat huhu #firstmom

2 Các câu trả lời

Sy kalau neb baby, sy ckp siap2 taknak ubat. Boleh je kalau xbg. Asalkan buat tepuk percussion kat dia. Anak sy dh 9y tp imun sistem dia mmg A sis..sy xbg ubat smpai 2y. Anak yg sy bg ubat n terperap kat rumah (pkp) paling mudah demam. Kesian dia. ☹️

samalah. sy pun dpt ubt antibiotik utk baby 2minth. bagi sekali je . tu pun tesedakk. last2 amal kan mandi guna mandian hooneymommy . guna minyak asmak. dgn balm lemon hooneymommy. alhamdulillah. kurang dh sikit batuk selsema nya.sis boleh la cuba

4mo trước

saya pun tak bagi pun..sy guna minyak youbaby tu je, takutlah nk bg ubat