Berdenyut dlam perut

Nak tanya laa kenapa ehh perut asyik rse berdenyut je. Baby tgah buat apa sebenarnye ? Sye 28w rse takut kalau ada rse berdenyut denyut dlam perut. Tambah tambah waktu malam, baby aktif pastu perut berdenyut. Tu kenapa ehh sbnrnye

3 Các câu trả lời

dia kalau rasa setempat je hiccup tu sis tengok kat tiktok doktor bear dia ada buat content pasal beza hiccup dgn gerakkan biasa🤣

baby sedu rasanya tu.. sebab saya kalau berdenyut tu dia tengah sedu..

fetal hiccup sis. boleh try google