Berat anak

Hi nak tanya la susu mana yg okey ye kalau nk naikkan berat bby .. ank sy da byk kali tkr susu ..skg mnum morinaga sbb ad kata okey Utk naikka. Berat bby .. tp skg bby 5bln berat 4.95 ..

6 Các câu trả lời

boleh bagi air rebusan nasi. bagi dalam 3 sudu teh per session. sekali sehari selama seminggu. anak buah saya cepat naik berat lepas disuap dengan air rebusan nasi https://my.theasianparent.com/air-nasi-untuk-bayi

Stay sat morinaga tu sis sebab orang kata pun kalau minum susu tu berat boleh naik. Atau s-26 pun untuk tambah berat juga

sia nk tnya susu apa yg boleh naik kaann berat selain susu berasaskan lembu n kambing

Baby masa lahir berat berapa sis? sis dah try bagi susu kambing?

9mo trước

Haii mmy . Cuba susu s26 purple . Blh bg berat naik

sis try susu s26 ,ank sy pun minum yg tu

berat bby kt line kuning dh ke?

9mo trước

bg susu kambing consume tri factor formula. blh bg 3 x seminggu buang air besar hari2, jangan biarkan sembelit