36 weeks 6 days

Nak tanya korg y dah bersalin ni masa nak dekat beranak tu ada mlsh nak melangkah tinggi2 tak kaki tu ? Tanda takde pun nak bersalin tp nak angkat kaki masuk kereta masya allah seksa Bukan tggi pun kete nya Adakah tu tanda bukaan cm juga? Atau normal?#ingintahu

1 Trả lời

normal tu sis. baby dah masuk laluan,tulang pelvis pun baby tekan. kalau sy pengalaman sblm bersalin 2 anak sblm ni,tak la sampai susah nak melangkah. cuma ngilu bhgn bawah perut dan sakit bhgn rusuk. tp kadang tak sama keadaan setiap org

2y trước

aamiinn sis. mudah²an urusan sis dipermudahkan. sy bersalin anak kedua tiada tanda sehinggalah hari nak bersalin. masa tu ngam 38 w