Surat sokongan doktor

Nak tanya, kita boleh minta surat sokongan dari doktor tak untuk bersalin awal? Sebab saya gdm on metformin so kene bersalin 38 minggu. And office mintak surat dari doktor sebab awal dua minggu dari EDD kan.. ada sesiapa yg ada sample surat tak? Kalau mintak, dr sign tak eh? 😅😅😅

2 Các câu trả lời

kalau tak on metformin dan kena bersalin awal pun, kita tetap boleh terbersalin awal daripada edd.. bila dah bersalin tu nanti bagi je resit hospital, ada tulis masuk dari bila sampai bila..

xyah bgitau awl. nnti dh msuk hospital bru bgitau. dh msuk hospital, office pon xboleh buat ape. nnti masa discharge boleh mntk surat dri doctor.