35minggu first baby

Nak tanya kenapa ye..saya baru nie masok wad 6hari dan lepas je keluar dari hospital kaki saya terus naik bengkak-bengkak sampai lah sekarang tak elok lagi.. Sebelum nie okey je kaki tak pernah bengkak semua... Ke sebab kandungan dah makin besar sebab tu naik bengkak2.. Hari nie gerap 35minggu...hari nie kaki bengkak dari peha sampailah tapak kaki..siapa tahu cara nak bagi surutkan bengkak nie#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

kdg mommy xsama mcm sy slma pregnant 2 org xpnh la bengkak kaki stgh mommy ja yg jadi sis rht kna byk urut2 sikit klo sakit tu urut je buh ubt insya Allah surut la nnty...cma kna byk rht

1y trước

okey baik sis... terima kasih ☺️

tinggikan kaki waktu tidur. mintak husband urut kaki

1y trước

okey baik sis... terima kasih 🥰