Najis hitam

Hi nak tanya, kenapa ya najis wrna hitam agak hijau gelap ?? Sya risau la 😢

10 Các câu trả lời

saya makan zincofer begitulah 😂 awal awal macam terkejut, pastu bila tanya nurse betullah tu normal je 😂

9mo trước

Sama dengan saya. Mkn zincofer memang najis hitam.

sy makan obimim..sama..najis jadi hitam.pnh tnya doc..doc kata normal

saya jadi macam tu sebab makan zincofer, huhuu. So normal untuk saya

makan ubat biasa sis mcm tu, sy tak pnh makan ubat tu heheheheh ...

Kalau saya makan zincofer tapi doktor kata normal

9mo trước

Sya hari tu makan zincofer tapi tak cocok darah semakin turun jdi doctor tukar yg baru

Kalau ada makan ubat iron mmg gitu kejadiannya..

9mo trước

Oh mcm tu awal ny sy risau

mkn ubat 3 serangkai tu mmg najis akan jd hitam

9mo trước

Oh mcm tu Sya jd risau sbelum ny

Normal. Jangan risau

Ada makan iron tablet ke

9mo trước

Ada iberet folic tu la risau

ada mkn apa2 ubat x

9mo trước

klu mkn ubat tu mmg najis hitam.