Air keluar selepas bersama

Nak tanya. Kandungan dah masuk 30 week. Malam tadi ada bersama dengan suami jam 12 mlm macam tu. Lepastu esok bangun subuh tengok ada air dekat spender. Not sure air apa.. ketuban or mazi or what. Ada anyone yg pernah kena ke lepas bersama? Air keluar takda la sampai ke punggung. Air ketuban ni dia keuar berterusan pagi petang malam ke? #ingintahu Tapi tadi pergi kerja baby gerak spt biasa.. lepas mandi semua until now jam 1:30pm panties tak basah and keluar apa apa air #helpbumil #firstmom

4 Các câu trả lời

sy pun pernah alami mcm sis..tu bukan air ketuban ..itu sisa air mani suami. biasanya klu bersama di tghmlm..pasti kita akan terus tido ataupun x buat byk pergerakkan.

2y trước

Haaa betul. Sebab lepas bersama tu cuci apa semua, terus tidur

kalau lepas dlm tu maybe lebihan air mani suami bercampur dgn air mazi sis.. sy pun 30w bersama kluar lebihan tu.. kalau air ketuban kluar mmg x boleh ditahan2..

2y trước

Okay baiklah. Aah mmg lepas dalam. Kena pagi subuh tu jelah. Lepas seharian takda timbul datang air ke apa ke. Tqtq

Ketuban kita akn perasan, xblh nk tahan & akn ada bunyi seakan meletup.

2y trước

Tak dengar bunyi meletup. Sebab sedar dari tidur tengok dah macam tu.

lepas dlm ke? mgkin juga air mani suami

2y trước

Aah lepas dalam