Check HB wajib ke setiap bulan

Hi nak tanya kalau setiap bulan check up KK kan memang akan check HB ke? Walaupun HB masa 1st check up normal 13.7

5 Các câu trả lời

Wajib saya rasa, sepanjang saya checkup, takpernah lagi tak check. Hb saya 13.7 masa first bukak buku pink, sekarang 11.2. Harap tak drop sampai 10 🥹

tiap kali check up mmg kena check hb sis smpai la nk bersalin nnti. hb boleh drop dia x akan statik. dia depend on pemakanan kita.

Kalau check up di KK tu memang rutin setiap kali check up. Kiranya tu bnda wajib la. Sebab hb ni bole turun boleh naik.

wajib setiap kali checkup. hb tu boleh turun naik. hb tu xkn kekal sama. boleh tetibe turun nnti.

Ye