Darah putih tinggi

Nak tanya , kalau sel darah putih tinggi nak makan apa ae untuk turunkan, sebab dah makan antibiotik tapi tetap sama. Takde sakit kat mana mana, demam batuk semua takde🥲 ada cara lain tak untuk iktiar

1 Trả lời

Antibiotic antara sebab darah putih tinggi thats y ada limit kalau ambik antibiotic Kalau pemakanan tu mungkin banyak laa Tapi kalau situasi awak teruk better jumpa doctor

4mo trước

Saya makan antibiotik yang doktor bagi, tapi still sama. 20 ke atas jugak🥲 dah taktahu nak buat apa