Checkup week 15

Hi, nak tanya, kalau patutnya saya kena buat checkup on 15w tapi dsbbkan hospital private yg saya nak pegi ni fully booked, boleh ke saya proceed checkup next week? which is on 16w? saya tak pergi KK sbb saya ada masa on weekend sahaja..

1 Trả lời

Boleh. Baru nak buka buku ke?

12mo trước

Ohh, boleh boleh. Awak checkup hospital mana? Selalunya nurse yang akan call untuk bagi tarikh lain kalau gynae awak busy atau cuti. Tak pun masa hari checkup, gynae akan tulis tarikh next appointment dalam buku.