Keputihan semasa hamil

Nak tanya kalau kk nak amik sample keputihan tu macam mana ye kaedah dia memang kena tengok bawah pastu seluk sesuatu ke? #firstmom #ingintahu

3 Các câu trả lời

Guna muncung itik! Tapi kalau nak keputihan baik makan yogurt or probiotic bole go pharmacy tanye probiotic yg ok for pregnancy mom :)

guna muncung itik tu je sis . tak sakit pon . tak rasa apa . just relax je . tahu tahu dh siap je . saya 2 kali kena huhu ...

Guna muncung itik