ibu hamil boleh pergi urut ke ?

hi nak tanya kalau kita boleh pergi urut ? tak urut perut just nk urut punggung dan pinggang mcmtuh bhaya ke ? tukang urut tk pkai minyak panas cuma pkai yg mcm minyak spa tuh je .#ingintahu #spepernah

4 Các câu trả lời

Pergi berurut dengan tukang yang tahu bab2 mengandung insyallah selamat. Sebab ada bahagian yang tak boleh kena urut. & bukan semua mintak seusai. Tapi kalau awak kata minyak spa, boleh je. Hehe

boleh tapi make sure tukang urut memang ada ilmu dan berpengalaman urut ibu mengandung.

Makesure kan tok bidan mmg thu bab2 mgurut org mgndung atau lps bsalin sis

kwsn abdomen (bawah rusuk smpai ke peha) tak boleh usik ya.