Mucus plug

Nak tanya kalau kelua mucus plug je tapi takda darah kena pergi ke hospital terus ke? Perut rasa macam senggugut. Salah saya tadi tak ambil gambar

1 Trả lời

cuba sj check pergi hosp..Klau xda apa blum ada bukaan dokter suruh balik.dokter akan suruh dtg Klau dh ada rasa sakit yg sgt kuat baru pergi hospital.klau xsakit sgt maksudnya blum ada bukaan dokter akan suruh balik.tp apapun bagus chck sj takut risau² bby terberak dlm perut tu yg bahaya.nnti Smpai hosp akan check bukaan,monitor jantung bby,pergerakkan bby ,scan bby dlm perut ..Klau xda apa mslh dokter akan suruh balik dan dtg Klau contraction sbenr dtg..Klau contraction palsu dia rasa mcm senggugut tu tp xsakit.tu contraction palsu.contraction sbnr dia akan makin sakit dan sakit dbwh ari² rasa mcm ada benda nk jatuh dari bwh.akn kerap sakit..tu kpala bby dah tu😅😂dia nk keluar ..

10mo trước

dah pergi hospital tadi pukul 12.30 pagi. keluar lendir dan bloody show. tapi doktor suruh balik sebab bukaan masih 1cm. doakan saya dipermudahkan segala urusan bersalin saya