Assalamualaikum mummy semua

Nak tanya kalau dah cucuk matangkan paru2 baby boleh bersalin ikut due tak . Due saye 8.6 tapi kamarin saye masuk wad sebab darah tinggi dan sesak nafas dan diberi cucuk matangkan paru2 baby incase risiko akan bersalin awal alhamdulillah semalam dapat keluar wad. Mohon jawapan ye saye first mom

2 Các câu trả lời

Bergantung pada tahap kesihatan awak. Ada minta advice doktor tak? Apa2 terus tanya doktor tau sebab doktor yang lagi tahu tahap kesihatan awak macam mana.