Second pregnancy

Nak tanya if second pregnancy 5 weeks klaunscan di klinik mmg xkn nampak lagi ea kantung??#bantujawab #seconbaby

2 Các câu trả lời

bergantung. ada yg dh nmpk, ada yg blum nmpk. 6w keatas should be dh nampak

6mo trước

5w is too early. slalu sy pergi scan 6w sbb taknak overthinking. then by 9w scan lg sekali utk tgk janin dan heartbeat.

Saya 5 weeks baru check semalam dah nampak kantung. Janin tak nampak lagi

6mo trước

Sama 5w ada kantung tp janin xnampak lg.. Doc sruh repeat scan lpas raya.. Harap baby kita smua sehat2 😘