Bontot crack

Hi nak tanya any idea tak cemana nak buat if baby punya bontot crack sbb berak keras ? Ada blood sikit melekat dkt diapers . Btw baby is 7months +

2 Các câu trả lời

Sembelit tu.. kena bagi makan buah, sayuran hijau.. naga pun ok, nanti berak tak keras dah.. air masak pun kena minum 2-3oz & susu ibu mcm biasa.. bawah setahun, susu masih utama, makanan pelengkap tu nombor dua.. kalau pemakanan dah jaga pun masih sama, kene refer doctor..

kerap memberi susu ibu dan ibu kena makan ubat utk wakil baby minum susu badan

8mo trước

Sekarang dia dah tak susu badan dah .