Planta campur milo

Nak tanya ibu2 yg ada pengalaman. Kenapa org selalu bg tips minum air milo + planta utk senang bersalin ye? Milo tu faham utk tenaga nak teran. Planta tu utk apa? Tq sudi jawab

1 Trả lời

maaf..tak pernah dngr.. yg sy tahu amal surah maryam dan aktiviti² bg mudah bersalin shj

2y trước

betul2. biasa dengar tips amalkan zikir nabi yunus, surah maryam, surah waqiah. ada yg suruh makan telur tu sblm masuk wad faham juga utk tenaga nak push. tp musykil bab milo + planta tu. kot la ada yg amalkan & tau sebab apa kena minum planta 😂