Najis bayi

Nak tanya ibu2, kalau najis anak macamni kira sembelit ke? Anak berak hari hari, cumanya harini najis dia mcmni. First mom jadi agak risau

Najis bayi
5 Các câu trả lời

Dia macam ubat gigi punya tekstur ke sis? Haritu anak saya pun macam ni, saya bagitahu doktor, doktor cakap ia adalah normal.

Selagi warna kuning is normal .. anak saya un cm tu .. tp awak hari2 anak saya msok 4 bulan 2 hari bru berak sbb susu df

Saya pernah jd mcmni (tak kerap), kakak saya nurse dia kata ok je selagi lembut.. jgn keras mcm ketul2 tu.

sembelit bukan mcmni. dia keluar seketul2 dan keras mcm tahi kambing.

Anak sy pn mcm ni, tak thu knpa