SCAMER YG BERJAYA

Nak tanya dlm group ni pun ade scamer ke??kalau yg btul2 ssah xpe tp ade yg ambil kesempatan..harap2 jgn mudah terpedaya uer mom2..sertakn bukti yg kukuh sblm buat apa2 tranfer

2 Các câu trả lời

betul tu awak. saya pon perasan. mcm smlm sy ada terbaca 1 posting tu. dia buat ayat sedih cakap bila dh bagi no org buat snyp. then ada sorg reply dia. ckp dia xreply mommy tu sbb dia pernah bntu dh. terus posting tu hilang dr app ni. sebab ada perasan juga no tepon yg sma byk kali naik. just nk bg pesanan, please jgn la ambik kesempatan atas kebaikan org yg bantu. xsemesti semua yg bantu tu dr org yg senang. mgkin dia nk bantu utk ringankan awak. walaupon dia sndri xbyk. kita pon xtau.

2y trước

kna ada bukti zaman skg ni apa pun..bg no fon tiba2 naik scamer peminta sdekah haaa jem

uiks..ada yg dh terkena ke? dlu pnh ada user terkena.tp jual beli brg dlm TAP😅dh transfr duit tp brg xdpt .pape smua user kena hati2.. nk kesian blh .tp hati2.. zmn skrng rmai suka amik kesempatan...

2y trước

ade je ramai yg kna..cm xnk bsuara je..kdang sguh buat acc baru utk mtk2 ni..