Contraction

Nak tanya , contraction tu macam mana ya rasa dia ? Sakit terus dekat pinggang ke macam mana ea ? Ke perut start mengeras dulu baru sakit pinggang ?#ingintahu #seriusnanya #firstbaby

2 Các câu trả lời

Pernah kena senggugut tak? Gitu la rasanya, tapi double triple berganda sakit. Pinggang, bawah perut dan area berdekatan dengannya.

1y trước

kalau perut mengeras tu kenapa ya ? lama pastu okay dah kejap lepastu mengeras balik .

contraction ni rasa dia mcm sakit sengugut, cuma sakit contraction belipat kali ganda banding dgn sengugut period tu..