Anak eczema apa perlu buat

Nak tanya bf mom yg punya anak eczema,mcm mana pengambilan mknn ye ibu2? Apa yg perlu dipantang ye.. saya buntu,mcm2 krim dan sabun dh tukar,now pun dh tak guna apa2 sabun😓#ingintahu #bantujawab

1 Trả lời

cube dlm sehari awk try mknn x kire ape jelh n tgk ape y bb eczema.sbb bab mkn ni ssh sikit nk tau.tp klau awk nk tau ape y blh or x..jgn mkn campur2.ambik satu mknn lepas tu tgk camne.awk dah Cuba mandian Tasneem x..ank sy gune dlu sbb naik biji2.. alhamdulillah ok.mandian tu pun utk eczema

5mo trước

same2..mandian tu ada 3 variasi..awk beli y lavender