Benang jahit episiotomy

Nak tanya. Benang jahit ni ambil masa berapa lame yea nk dissolve dlm kulit? Saya nk dkt 2 bulan benang masih ada. Tak selesa kadang2.

2 Các câu trả lời

Lepas ke tandas atau 4jam sekali bilas dengan air . Dan bagi kering . Pad basah ke tak basah tukar . Ini cara saya . Alhamdulillah bila darah nifas kering takde bau hanyir . Tak makan jamu 1bulan sebab baby kuning sebulan . Baby dah 2 bulan lebih baru makan jamu tapi off on . Kadang2 lupa .

2 kali bersalin saya tak perasan pulak .sya sejenis tak suka pegang tempat kena jahit😅